1. april 2010

Hakka jakke?


Dette er meg i djup konsentrasjon i 1977, 1.5 år gammal.


2010: 
Jakka eg hadde på meg for 33 år sidan er i perfekt stand! Eg gler meg til å ta henne i bruk. Det er besta som har hakka jakka. Mamma trur i alle fall at jakka er hakka og ikkje hekla. Eg har aldri prøvd hakking før – er det nokon som har? – og som greier å sjå om jakka er hakka eller hekla? Etter å ha googla litt rundt tykkjer eg ikkje dette ser ut som hakking, men det er kanskje mogleg å hakka på ulike måtar? Eg skjønar i alle fall at hakking er noko eg bør læra meg!

4 kommentarer:

Midtbo sa...

Jeg synes det ser ut som vanlig hekling, uten at jeg har peiling på hakking. Kom over ei nettside en gang med en aldri så liten hakkeskole: http://www.solvor.no/teknikker.htm. Kanskje du allerede har sett den. Uansett - nydelig bilde og jakke!

Ragnhild sa...

Takk for nettsidetipset med hakkeskulen!:-) Eg har ikkje sett sida før. Det ser ut som om hakking kan likna på hekling innimellom, men eg er einig med deg i at det ser ut som om jakka er hekla. Dette må eg læra meg!

Strikk og tøys sa...

Solvor har laget en DVD om hakking og pjoning. Jeg fikk den til jul av min kjære mor. Får man satt seg ned med den og prøvd skikkelig, tror jeg nok man kan plukke opp mye.

Mette sa...

Dette ser veldig ut som hekling. Fint lite minne dette.