17. juni 2008

Organisk liv

Eg har starta eit nytt liv. Eg har byrja og kjøpt berre organiske beauty products. Dvs shampo, balsam, kremar, kosmetikk o.l. Eg tykkjer argumenta for å gjera det er mange. Grønn hverdag skriv mykje lurt om det.

Mitt første innkjøp var reinsemjølk frå Dr. Hauschka (Smart Club sel det!) Frå før har eg dyre reinseprodukt frå Clinique og Dermalogica, men denne reinsemjølka er himmel i forhold. Etter å ha reinsa andletet, er huda glatt som silke, og eg treng ikkje å ha på krem etterpå ein gong, noko eg må etter å ha brukt dei andre produkta, som gjer at huda blir tørr og ekkel. Reinsemjølka svir heller ikkje viss eg får ho i augo, og mascaraen går av så lett som berre det. Eg kjøpte òg ein lypsyl i same merke. Eg har blitt avhengig av blåkvit lypsyl, som berre tørkar ut leppene, men no er det slutt!

Eg har googla meg fram til ein million ulike nettbutikkar som sel diverse organiske produkt, og fann til slutt ut ein som eg likte godt, nemleg So organic. Her har eg no bestilt lipgloss og mascara. Og meir skal det bli!

Ingen kommentarer: